НОВА Кетъринг - вкусни хапки 'бижу, луксозни чаши под наем, цветни бар маси, шампаниери, сървиз и всичко за вашия прекрасен празник!

Свържете се с нас на:  info@novva.bgтел:  0887 304 443

Модерният начин на живот, динамичното ежедневие на съвременното общество и едва преодолимите натоварвания и стрес обусловиха все по-честото ползване на готови продукти, адаптирани артикули, външна помощ и услуги. Същевременно никаква динамика и работна ангажираност не могат да оправдаят липсата на активна почивка, развлечения и хубави празници във все по-краткия ни като продължителност живот. Като естествени помощни средства в забързаното ни бизнес съвремие логично възникнаха все повече широко профилирани търговски дружества, стараещи се да обхванат възможно най-голям спектър от услуги. Такъв е и случаят с кетъринг фирмите, включително и „НОВА Кетъринг”. Отдавна вече съдържанието на думата кетъринг не се изчерпва само с приготвянето и доставянето на качествена храна. В основата на добрите кетъринг фирми вече стои съвкупност от няколко взаимно допълващи се и необходими една на друга услуги, ориентирани към клиентското търсене. Аналогичен е профилът и на NOVA. Услугите, които предлагаме, включват едновременно осигуряване на храни и отдаване на кетъринг оборудване за всеки празник: приготвяме красиви храни,  вкусни месни и безмесни бюфети, ефектни авторски хапки, гурме десерти, шоколадови фонтани, карвинг, качествени безалкохолни и алкохолни напитки, коктейли, шейкове и всичко, необходимо за отличното кулинарно представяне.

КЕТЪРИНГ УСЛУГИ, ПОЛЕЗНО

Нова Кетъринг - декорирани бар маси
Нова Кетъринг - безмесни хапки

Успоредно с описаното, поемаме и ангажиментите по доставяне, монтиране на временни съоръжения – шатри, тенти с лайнинг, осветление, климатизация и отопление, стабилни чадъри, покриване на трева или неравни повърхности с дървен под /практикабли/, предоставяне за ползване под наем на коктейлни бар маси, маси за седящи гости, столове, „облечени” в стилен текстил, калъфи и сатенирани покривки, луксозни чаши за вино, алкохол, топли и безалкохолни напитки, посуда, модерни дисплеи за поднасяне на гурме храни, изискани чинии, прибори, кани, бонамат, чай и кафе машини, допълнителни аксесоари, салфетници, пепелници, комплектни прибори за овкусяване, оливерници,  декоративни елементи, цветни декорации, ефектни свещници и цялото кетъринг оборудване, необходимо за стилното и ефектно организиране на дадено събитие. В случай, че се доверите на „НОВА Кетъринг”, дружеството поема изцяло ангажиментите и отговорността по осигуряване на обучен обслужващ персонал, включително сървиз и бар обслужване, сервитьори, бармани, кейтъри, хостеси, монтажници, хигиенисти, аниматори, озвучители, водещи и ди джеи и всякакъв професионален персонал, нужен за спокойствието на гостите на всяко мероприятие.

Нова Кетъринг - бар маси под наем

Кетъринг хапки

Според нас, смисълът на съществуването на фирми, предоставящи кетъринг услуги, е поемането на пълната отговорност по изпълнението на дадено събитие. В нашата работа единственото, за което се налага клиент да отдели от своето време и внимание, е първоначалният контакт, изясняване на параметрите и финализиране и одобряване на оферта/поръчка, по която впоследствие педантично се изпълняват поетите ангажименти и услуги.

Убедени сме, че ако се доверите на NOVA, ще останете впечатлени!

<< Обратно

Всички публикувани цени в сайта са без включен ДДС и разходи за транспорт

 NOVA Catering

 - 2016 г. - Всички права запазени ®

Created by:

 NOVA WD Studio