НОВА Кетъринг - вкусни хапки 'бижу, луксозни чаши под наем, цветни бар маси, шампаниери, сървиз и всичко за вашия прекрасен празник!

Свържете се с нас на:  info@novva.bgтел:  0887 304 443

КОРПОРАТИВЕН КЕТЪРИНГ - УСЛОВИЯ

 

Фирма „НОВА Ринг ГРУП” ООД е едно от доказалите се в бранша дружества и е сред предпочитаните фирми в сферата на кетъринга и доставката на храна, работещи активно на територията на гр. София, а и в цялата страна. Основните направления, в които през годините се е специализирала NOVA Catering, са организирането на официални събития, лични празници, тържества, работни мероприятия, бизнес кафе паузи, доставка на необходимото кетъринг оборудване, маси и чаши под наем, прибори и посуда за Вашите работен обяд или служебна вечеря, поръчка и доставка на авторски хапки, предоставяне на разнообразно кетъринг и празнично оборудване /коктейлни бар маси под наем, чаши, прибори, шампаниери, разделителни колчета, наем на килими и пътеки, официални маси и столове, луксозни покривки за маси и други/.

 

Един от сегментите на дейността на Дружеството е и корпоративният кетъринг или така нареченият индустриален кетъринг или „изхранване” /ежедневна доставка на готвени ястия до работното място, офис, бизнес сграда, склад, фабрика и други/. Доставката на храна за закуска, обяд или вечеря навлиза все по-динамично в бизнес ежедневието на активно работещите фирми, особено след логистичното ориентиране към перифериите на градовете. Корпоративният кетеринг дава изключително рентабилна, удобна и практична възможност ежедневно да получавате опакована вкусна и качествена готвена  топла храна, домашно приготвени ястия, супи, салати, десерти и др. Целият процес се адаптира към индивидуалните изисквания и условия за всяко конкретно дружество. Вие избирате седмични или месечни менюта, определяте час или диапазон за доставка, изцяло се съобразяваме с изискванията Ви по всички параметри, касаещи услугата - доставка на храна. Някои от перата за избор са: обедно меню, голямо разнообразие от артикули по видове: меню – месни, безмесни и постни ястия, топли и студени супи, салати, предястия, десерти, опаковките на поръчаните ястия или порциране на място, ПВЦ или метални прибори, обедна или нощна доставка в зависимост от наличието на сменен режим на работа, висок клас артикули при нужда за добро представяне при официални гости и много други.

 

Конкретните стъпки, за да се възползвате от предлаганите услуги, са:

 

  • Изпращане на подробно запитване от Ваша страна или осъществяване на първичен контакт с телефонно обаждане, работна среща с цел уточняване на особеностите и изискванията Ви за доставка на храна.
  • Изготвяне на оферта с примерни менюта, от които в договорени срокове да изберете първоначалните доставки.
  • Освен, че сме горди с доволните си клиенти, при тази услуга предлагаме тестов период на доставки, без да бъдат обвързани с договор, при които Вие да опитате нашите артикули, да се запознаете със стила ни на работа и да вземете решение дали заслужаваме доверието Ви.

 

Сключване на договор за бъдещи доставки, одобряване на менюта и характеристики са следващите стъпки, които са важни за нас, но само след тестовите доставки и Вашето мнение!

 

Благодарим за доверието през годините на нашите клиенти!

 

На всички, които проявяват интерес, пожелаваме добре дошли и оставаме в очакване!

 

За връзка с "НОВА Корпоративен кетъринг": Венета Иванова, тел. 0884 737 468

corporate@novacatering.bg

<< Меню корпоративен кетъринг

Документи корпоративен кетъринг >>

За версия за печат, натиснете тук

Всички публикувани цени в сайта са без включен ДДС и разходи за транспорт

 NOVA Catering

 - 2016 г. - Всички права запазени ®

Created by:

 NOVA WD Studio